Healing behandlingar!

Naturlig Utveckling.... har det varit för mig att utbilda mig inom alternativ medicin, för efter alla år som jag arbetat med både människor och djur så har jag förstått att alternativa metoder som tex Healing kan vara till god hjälp som komplement till den vanliga skolmedicinen som erbjuds i sjukvården idag. Healing börjar mer o mer att bli ett vedertaget begrepp inom den vanliga sjukvården även i Sverige. I många andra länder har utbildade Healers i många år arbetat sida vid sida med läkare o sköterskor på sjukhusen.


Healing kan lindra vissa sjukdomstillstånd och ge lindring vid yttre o inre stress. De flesta av oss bär på känslomässiga blockeringar som på sikt kan utveckla olika sjukdomstillstånd. Genom att få Healing så kan man på sikt lösa upp dessa blockeringar i kroppens olika organ och på så sätt få en normal energi genomströmmning i kroppens alla celler. Har vi rätt energi genomströmmning i vår kropp o våra celler så håller vi oss för det mesta friska, vi blir då mer sällan sjuka.

En Healing behandling tar ca 45 minuter. Du ligger ner på rygg  med kläderna på och med förslagsvis kudde o filt. Jag lägger mina händer på olika positioner på din kropp under behandlingen. Healing är ingenting som gör ont du kan med fördel ta en tupplur under behandlingen. De flesta upplever behandlingen positivt, känner sig efter några behandlingar piggare och mer harmoniska. I vissa fall kan personen som får healing uppleva tex huvudvärk , illamående o dylikt efteråt men det är isåfall bara bevis på att många blockeringar släpper och då reagerar kroppen genom tex huvudvärk eller illamående, så på sikt är det positivt att kroppen gör sig av med dessa blockeringar som inte tjänar något syfte i ditt liv längre.Alla behöver Healing då och då, vissa två gånger i månaden o andra kanske bara behöver en behandling per år, uteslutande beroende på hur du mår i din kropp o din själ.

 

Jag rekommenderar att man tar minst två till tre behandlingar med 2-4 veckors mellan rum första gången man bestämmer sig för att prova Healing pga att sådana här alternativa metoder ger resultat på längre sikt pga att i Healing jobbar vi med grundorsaken till problemet inte symtomet,som tex en värktablett som verkar på 30 minuter, men tabletten botar bara symtomet för tillfället.

Så känner du att du behöver stressa ner, bli mer harmonisk, känna mindre ilska o otillfredsställelse i ditt liv, vill du bli mer hamonisk o lugn så rekommenderar jag att du provar Healing.


Jag kan även hjälpa dig med medial vägledning genom mina Änglakort. Min intution tillsammans med Änglakorten ger dig svar på vad just du behöver för vägledning i livet just nu. Det kan gälla dig själv, arbete, kärlek, pengar osv. Eller du kanske bara behöver en medmänniska att prata med om det du just nu går igenom i ditt liv, någon att "bolla" allt och inget med, någon som lyssnar:)


En Healing behandling kostar 300 kr.

En Änglakortstolkning/medial vägledning alternativt personlig vägledning/medmänniska kostar 200 kr.

Kombinerad Healing behandling  & Änglakortstolkning/medial vägledning kostar 400 kr.Du är varmt välkommen att höra av dig till mig för mer information och/eller tidsbokning på telefon; 070-699 59 19 eller 0494- 300 89


Var rädd om dig! Kram Mia